Kunst is voor iedereen

ATELIER OP DE BOERDERIJ

Mijn naam is Karin van Veldhuisen-van den Broek. Samen met mijn man Erik en onze 2 dochters, Amber en Rosan wonen wij op een boerderij in Renswoude waar wij een pluimveebedrijf hebben.

In het jaar 2000 ben ik met beeldhouwen begonnen. Ik heb cursussen gevolgd (en nog steeds) bij echte vakmensen waarbij ik veel bewondering heb voor hun eigen werk. Met tussenpozen ben ik hiermee bezig geweest. In 2014 heb ik het beeldhouwen weer echt opgepakt en ben ik ook begonnen met boetseren. Inmiddels mag ik in opdracht beelden maken.

Dat ik beelden mag creëren waar de opdrachtgevers blij mee zijn en voor hen betekenis heeft, maakt het voor mij heel mooi.

KUNST IS VOOR IEDEREEN!

Heb je een mooi idee voor een beeld in steen, brons of keramiek? Samen bespreken wat je wilt en welk materiaal daar het meest geschikt voor is. Vervolgens maak ik een prijs en na jouw goedkeuring ga ik aan de slag. Prijzen zijn afhankelijk van welk materiaal ze gemaakt worden en de werkuren. Onze communicatie kan via de mail, telefoon of app. Uiteraard ben  je welkom om langs te komen om even mijn beelden te kijken en de opdracht duidelijk door te nemen.

Wil je het beeld graag zelf maken, dan help ik je op weg. Iedereen kan een mooi kunstwerk maken!

CONTACT

Atelier op de boerderij
Karin van Veldhuisen-van den Broek

Biesbosserweg 14
3927CV Renswoude
0627062722
atelieropdeboerderij@gmail.com