Kunst is voor iedereen

ATELIER OP DE BOERDERIJ

Voor jouw unieke beeld.

Wil je een beeld in steen, brons of keramiek laten maken voor jezelf, om cadeau te geven of heb je altijd al een zelfgemaakt kunstwerk willen hebben? Ontdek de mogelijkheden op deze website en neem gerust contact op voor informatie.

KUNST IS VOOR IEDEREEN!

Jouw unieke beeld in steen, brons of keramiek is dichtbij, kunst is voor iedereen!

Graag maak ik voor jou een beeld in steen, brons of keramiek. Jouw idee wordt omgezet naar een beeld. We gaan samen bespreken wat je wilt en welk materiaal daar het meest geschikt voor is. Vervolgens maak ik een prijs en na jouw goedkeuring ga ik aan de slag. Prijzen zijn afhankelijk van welk materiaal ze gemaakt worden en de werkuren. In veel gevallen gaat de communicatie via de mail, telefoon of app. Sommige mensen willen graag even langs komen om zo gevoel te krijgen bij mij en de opdracht duidelijk door te nemen.

Wil je het beeld graag zelf maken, dan ga je zelf aan de slag met een onbewerkte steen die jou aan het einde iets heel verrassend laat zien. Wil je een bronzen beeld, dan maak jij je beeld in was waarna ik het naar de bronsgieter breng.                                        Iedereen kan een mooi kunstwerk maken!

CONTACT

Atelier op de boerderij
Karin van Veldhuisen-van den Broek

Biesbosserweg 14
3927CV Renswoude
0627062722
atelieropdeboerderij@gmail.com